Sabtu, 10 Ogos 2013

the worst raya ever


hari raya ke-tiga berlalu dengan perlahan. tahun ni raya paling tak bermakna bagi aku.. the worst raya ever! tiada preparation untuk raya pun. tiada semangat raya pun.. duduk di rumah tanpa melakukan apa-apa for almost 4months cukup buat aku jadi giler tahap petala..



semua cakap untungla duduk rumah, makan tanggung..xpayah buat pape.. tapi cukup buat aku stress.. aku adalah orang yang paling susah nak stress tapi sejak duduk uma aku la paling cepat sakit cepat.terasa..sentap..segala bagai la.. 
sakit jiwa gila duduk uma ni. semuanya tak kena. hidup tak sebebas mase duduk melaka dulu. bukan la bebas maksudku so'sial' tu tapi at least aku boleh la keluar rumah tanpa halangan. tapi sekarang aku nak keluar jumpa kawan pun ada tapisan.. sedih hati ni.. sepanjang cuti mana ada aku keluar. duduk la terperuk membusuk kat uma sensorang. walaupun hakikatnya tak sensorang pun.
aku sesangat la harap aku dapat masuk u cepat-cepat supaya aku tak hadap rumah ni sampai aku giler se gilernye.. penat wei..penat.. nak jumpe mok pun tak dapat..

depressed!!