Jumaat, 9 November 2012

sem 5,result yang hampeh..

pagi tadi aku tengok result aku.. dengan hati berdebar2 sebab aku tahu aku tak buat betul2 exam ari tu.. then resul aku hanyalah cukup2 je dan bagi aku tu tak dekan pun sebab pointer aku jatuh sangat teruk...


nak menangis pun tak berguna.. 
"kejayaan bergantung pada usaha, banyak usaha,tinggilah kejayaan kita..."
dan memandangkan usaha aku hanya sekangkang kucing.. tu la yang aku dapat.. alhamdulillah tak fail,tap result paling worst yang penah tercatat dalam rekod result aku..
tapi tak apa, belajar dari kesilapan kan.. 


emm.. nak ucap congrate kat mok sebab dapat result yang sangat2 okay.. terbang duit aku kena belanje mok kat fish mahattan market.. rabak2.. ape nak buat da janji... tak apa laaa... janji kena tunaikan.. 
btw nak ucap sekali lagi...











and...