Rabu, 25 Mei 2011

tak sedia untuk kebenaran..

maaf sayang.. bukan taknak dengar cakap kau.. aku tahu kau sayang aku.. kau risau bila benda ni jadi kat aku.. tapi aku tak sedia nak check lagi.. aku takut resultnya menghampakan kita.. aku tak ready untuk menerima kenyataan yang menyakitkan.. cukup dengan berfikir je aku da rasa nak giler.. 
aku tahu jika terus dibiarkan akan ada kesan pada masa depan.. jika tu yang perlu aku hadapi dan jika itu takdir untuk aku.. aku terima.. 
yang pasti aku tak rela mengetahui kebenarannya.. biar aku pergi tanpa tahu puncanya.. mungkin segalanya berpunca dari kesilapan aku sendiri.. 
aku betul2 sayang kau.. sebab sayangla aku taknak dengar cakap kau.. sebab sayangla aku taknak tahu apa yang ada dalam diri aku ni.. sebab sayang kau aku taknak kau sedih kalau resultnya nanti menghampakan kita.. sebab sayang kau aku taknak kau risaukan aku..
kita tengok 2 3 bulan lagi k.. nanti kita p check sama2.. itupun kalau aku sudah sedia terima kenyataan.. 
maafkan aku... 
aku sayang kau sangat3

Selasa, 24 Mei 2011

result oohh result..

one day more.. hati bagai nak pecah da ni.. agak2 apa yang akan aku dapat?? still dapat maintain result last sem atau x?? 
cik awe mesti kau pun debar2 nak tau result aku an...
nak senyap je.. xmau bagi tau sape..

Isnin, 23 Mei 2011

Ahad, 22 Mei 2011

happy birthday melor!!!!!!!!!!!

happy birthday to you..
happy birthday to you...
happy birthday to my dear melor...
happy birthday to you..

selamat ri lahir... sekarang aku da boleh panggil kau atok.. ^_^
semoga kau selalu gembira.. bahagia.. and cepat2 jumpe soulmate kau.. sayang kau ketat2 + +..
alamak! aku terlupa belikan kau hadiah.. cam ne ni??? kira burn la ye.. ngeee~ 

Sabtu, 21 Mei 2011

truly sorry..


untuk kawan2 aku..


maaf double triple + + sebab tak jumpa korang.. maaf sebab aku terlalu sibuk dengan dunia aku yang entah apa2 tu.. maaf sebab aku leka dengan hidup aku sampai tak ada masa dengan korang.. maaf sebab aku sibuk kuar dengan orang lain sampai lupa nak kuar dengan korang.. maaf sebab aku terlalu leka dengan...
maaf..
maaf...
maaf..
aku pun tak tahu napa dengan aku.. terlalu leka dengan seseorang sampai terlupa aku ada kawan2 yang rindukan aku.. 
maafkan aku.. T_T
nanti kita hang out sama2 ye.. 
truly sorry for what i have done..
aku tetap sayang korang..



 sayang korang + + +..

blank..

serius.. aku tak tahu aku kenapa.. jeles tak tentu pasal.. suke hati dia la nak p mane pun. nak kuar dengan sape2 pun bukan pakai duit aku.. kenapa nak jeles giler2 nak mati?? aahhh!!!! seriau la aku ni.. da giler agaknya.. 
dia kawan je.. bukan sape2 pun.. yang kau nak dok jeles2 ni nape fie?????? apa masalah kau ni???
sah!! aku memang ade masalah.. kalau ye pun jeles pandai2 la cover yang p dok gtau dia yag aku jeles pe halnye.. no3.. no more cintan cintun.. tak mungkinla.. kawan kan.. kau sayang dia cam kawan kan fie?? aduuiiii!!! yeke cam kawan?? entahla..  masalah.. masalah.. masalah.. kau kuar pun nak dengan dia je.. dengan kawan2 kau taknak.. apa nak jadi ni fie???? cube gtau pe masalah kau ni sebenarnye???  argh!!!! seriau!!! 

Jumaat, 20 Mei 2011

teman istimewa..

special entry for my dear melor..

terima kasih untuk segala pengorbanan kau pada aku.. 
walaupun kau susah nak cakap kau sayang aku..
walaupun kadang2 aku rasa macam aku tak kenal kau langsung..
walaupun kadang2 aku rasa kau ni annoying giler2..
walaupun kadang2 aku rasa geram giler dengan kau..
walaupun kadang2 aku rasa elok kau tak ada dalam hidup aku..
tapi..
kau tetap kawan yang teristimewa bagi aku..
walaupun kau pelik sesangat2..
kadang2 terlebih touching..
kadang2 marah tiba2..
kadang2 tak nak bercakap dengan aku..
tapi aku tahu kau memang sayang aku + + +
maceh sebab selalu teman aku.. ada bila aku perlu kau.. walaupun aku selalu sakitkan hati kau dengan sengaja tapi tanpa niat...


u r weird in interesting way.. and i love u the way u are..
maceh ye.. sebab selalu tunaikan permintaan aku.. walaupun kadang2 tak masuk akal.. maceh jugak sebab selalu bawak aku ke mana je aku nak.. esok2 kita pi sabah pulak ea.. ^_^
aku sayang kau double triple + +.. aku sayang kau sangat2.. 
maceh jadi kawan aku.. walaupun kau tu kadang2 cam kayu.. ^_^
dengan bangganya aku nak cakap

aku sayang kau melor!!!!

akhirnya......

dan akhirnya kisah chenta aku sudah tamat sepenuhnya.. 
to encik ramah tamah.. 

i m truly sorry.. anggap saje jodoh kita tak kesampaian.. ^_^
and for the first time i m realize, relationship is doesn't work. as long as we love someone, even he is not our's,  the love still valuable.. 
so the conclusion is.. tak kisahla couple or kawan atau tak ade hubungan apa2 pun as long as kita sayang seseorang dengan sepenuh hati dah memadai.. 
and for now.. aku da tak mahu couple2 lagi..i m just want to make friend as much as i can and i afford to..
happy for what i m now.. di kelilingi orang2 yang aku sayang dan yang menyayangi aku.. ^_^
aku jugak sedar.. sometimes we need to hold someone we love tightly but in the same time give them  space for their own life.. 

akhirnya..

akhirnya aku boleh bukak blog ni... ^_^
happy..
happy..
happy..
senyum..
tak perlu kata apa2..