Selasa, 5 April 2011

baby bear..

 aii... nama saya baby bear.. umur saya baru 3hari( ikut tarikh diterima).. saya tak tahu saya lahir kat mana.. saya tak tahu saya dibeli dimana.. tiba2 ada orang masukkan saya dalam kotak.. kotaknya gelap.. lama betul saya dalam kotak tu.. tiba2 ada seorang perempuan keluarkan saya dari kotak dan peluk2 dan cium2 saya... 
^_^
taraaa.. ni baby bear aku... waa.. fie da ada teddy bear la... ^_^ suke3..
pengganti pa panda... walaupun tak besar mana.. tapi sangat2 comel.. maceh sangat kat orang yang bagi tu.. pandai kau pujuk aku ea.. 
siapa bagi??? my bestfriend.. sweetkan dia bagi bear ni.. comel pulak tu.. saya suke sangat2..
hari2 aku pelok dia.. comel an??? 
betul2 tak sangka dia akan belikan hadiah untuk aku.. walaupun aku yang mintak sebenarnya tapi banyak benar alasan dia bagi.. tup2 de pulak hadiah untuk aku.. mungkin jugak ni tanda mintak maaf sebab tak dapat celebrate bezday dengan aku.. penat aku beli kek nak sambut bezday dengan dia.. -_-
sekarang kena fikir nak bagi hadiah apa untuk bezday dia nanti??? agak2 apa yang sesuai ye??? benda yang dia kan ingat aku yang bagi dia.. 
~thinking~
lastly nak cakap terima kasih kat orang tu sebab bagi hadiah kat aku.. hadiah yang paling aku suke sepanjang 19tahun hidup ni.. ^_^ 
sayang dia ketat2.. maceh sebab jadi kawan baik aku kat londurian ni... ^_^