Ahad, 20 Oktober 2013

i'm back!

assalamualaikum..

dah berkurun lamanya tak update apa2 pun kat blog ni.. ni sibuk nak sapu2 sawang kat blog ni.. btw~ sejak akhir2 ni fie sibuk menyibukkan diri di uitm shah alam. yes! fie sambung belajar ambil degree pulak.. rasa macam kurang masa untuk beronok2  berjimba ramba.. ehh! lupa.. hari ni fie dapat tahu 1 of my bestfriend dah selamat melahirkan baby boy pagi tadi.. jadi auntie fie la skg ni.. ohhh nooo!! auntie?? fie baru 18 tahun laaa.. :P
tak rase fie tetiba jadi gedik ke?? hahahahahahah

masa berlalu dengan sangat pantas.. pejam celik..pejam celik.. dah 21 tahun fie hidup kat muka bumi ni.. syukur Allah bagi peluang kat fie untuk menikmati betapa indahnya dunia.. dan sangat berharap fie dapat menikmati indahnya akhirat tu jugak..

sudah 5minggu berlalu sebagai pelajar degree.. ada seronok..ada rasa nak maki2. tapi hidup takkan dihargai selagi tiada kesusahan dihadapi..

minggu pertama merupakan minggu malang bagi fie sebenarnya.. stress..serabut.. rasa macam nak give up.. dengan surrounding yg entah hape2.. tapi mengenangkan ini pilihan yg fie pilih, fie kena hadapinya jugak.. walaupun kenyataan tu pahit untuk ditelan tapi penghujung kehidupan tu masih misteri kan???..

masa depan terlalu misteri untuk diramalkan.. ada pepatah inggeris mengatakan:

sebab tu kita kena hargai harini sebab esok kita belum tentu sama dengan hari ini.. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan