Selasa, 2 April 2013

21th birthday to me..

happy birthday to me...
happy birthday to me...
happy birthday to afie..
happy birthday to me..
kek untuk diri sendiri.. 

huwahuwahuwaaaaaaa
yeahhh.. hari ni usia aku bertambah lagi.. 21 tahun sudah aku hidup bukan jangka masa yang sekejap.. tapi aku rasa macam masa terlalu cepat berlalu.. rasa macam baru je tahun lepas aku melangkah ke darjah satu, bulan lepas aku masuk sekolah menengah,minggu lepas aku habis SPM dan macam semalam aku habis induction part one kat UiTM dan hari ni aku da melangkah ke alam 20-an.. aku dah tua.. hukhukhuk..

dan sekarang aku tengah menjalani sisa2 hari penghabisan diploma di melaka.. walaweh.. aku dah nak grad bhaiii... tetiba hati rase sayu.. macam2 aku belajar kat bumi lendurian ni.. almost everything evil things.. walaupun ke'skema'an tu masih kekal.... back to the point, about my birthday.. pasal suke duka nanti aku cerita..

today is my birthday.. hahaha.. berapa kali nak bagitau daaaa.... kesah pulak aku.. hahaha
semuanya nampak normal walaupun aku rasa macam nak kena prank but alhamdulillah tak ada apa2 prank yang terjadi.. sangat2 takut sebab aku xpernah kena prank..

but the special thing is.. aku dapat kek coklat indulgent cair dari mok.. hahaha.. cair tau.... serius kelakar.. kek cair for may present..
and i keep asking him.. "kek je ke mok??" and again... "kek je ke, mok?" and again "kek je ke mok?" sampai la aku sampai uma.. "kek je ke mok??"

nampak tak aku nak sangat ade something special selain kek cair tu.. tapi dia buat macam cume kek tu je yang ade.. and i little bit sad.. takkan kek je kot?? tapi i realize.. kek pon at least dia ingat kan.. kek pon da buat aku senyum sampai telinge.. dan mase dia nyanyi lagu happy birthday kat aku..yeaahh.. aku malu sebenarnye.. hahaha..rase nak sorok muke bawah bantal.. serius aku rase kelakar giler..
pandai pulak pakcik ni berlakon.. dah sampai rumah, dia turun konon2 check tayar sebab ada bunyi pelik.. aku pun cayelah giler yang dia ni turun sebab check tayar.. hrupe-hrupenye... kuarkan hadiah.. hadiah bhaiiii.. aku ulang lagi sekali HADIAH.. hahhahaha.. aku malu sebenarnye plus terharu.. terkehut..semua ade laaa..  aku intai jela hadia tu.. dalam hati aku cakap.. "bear lagi?? -.-'' berapa banyak bear yang aku nak ada,, ada baby cukup la.. and...bile aku tengok apa sebenarnye bear tu.. (walaupun mera dgn aini @ roomate aku awal2 lanyak benda tu dulu)

guess what.. panda.. PANDA tau.. hahaha.. aku ushar panda tu hari tu.. RM139.. aku tak tau la ni panda yang same ke tak.. tapi aku tahu ianya mahal.. siannye encik driver.. aku tak tahu mana dia dapat duit.. and now baby dapat adek.. encik panda.. what name i should give to him?? keep thinking actually.. ahhh..suke giler aku sekarang ni.. nak guling2 pusing2.. goleek2.. sayang nak bukak panda tu.. sayang giler.. kenapa?? special la.. daripada dia.. dan benda memang aku nak sangat.. shangat2 tau..

panda macam ni la.. chomel an.. (sila abaikan budak kecik tu)


dan sekarang hati aku sangat2 la ber bunga2.. mimpi lena.. hahahha..
btw.. to my lovely mok.. 

"maceh belikan panda ni.. sangat2 tak sangka dapat.. dan memang nak sangat.dari dulu lagi.. tapi tak mampu nak beli sebab mahal sangat.. terima kasih.. berjuta2 lemen million karen.. i love u mok.. love u..and love u.."

senangnya dalam hati..dapat hadiah panda.. sempena hari jadi pada hari ini... (nyanyi dlm nada lagu madu tiga)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan