Rabu, 16 Januari 2013

when they are not like what i m thought


sifat kekeluargaan yang semakin pudar di dalam rumah ini menyebabkan aku rasa mahu keluar dan tidak pulang2 lagi.. yes!!! itu maksud aku.. lari dari rumah.. aku rasa itu cara yang terbaik.. tapi dimana harus aku pergi?? yes.. hanya 3bulan sahaja lagi dan aku bebas.. tapi bukankah seharusnya apabila duduk di dalam sebuah rumah, akan secara automatiknya sifat kekeluargaan itu wujud??? atau aku yang tidak pandai memahami erti kekeluargaan yang sebenar.. mungkinkah??

asyik berkira, pengasingan, apakah semua itu?? memangla tak tunjuk but i can feel it.. siap tulis nama lagi.. what is that?? sedih aku tengok.. tak sangka.. kalau tak nak org guna barang kau, why not u just say it.. tak perlu kot nak tulis bagai sapa yang punya.. lagipun tak ada yang guna barang kau pun laaaa..... aku tak sangka ada jugak orang yang macam ni kat muka bumi ni.. u have a gorgeous look but a lower attitudes.. wth!!! kitorang tak pernah kisah la pasal apa yang korang nak guna.. tapi please laa... jangan perangai cam tu.. its not good for housemate relationship.. argh!!!!!!!!! stresss.. damnly stress.. nak lari umaaaa........




p/s: nak senyap je.. taknak cakap pape.. senyap..senyap..senyap.. .. arghhh!!!!!!!!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan