Selasa, 4 Disember 2012

entry rojak: best day with them

14 nov 2012.
the day for my licence test. and yes! i m failed for my motorcyling jpj test which is mean i need to repeat the test again.. i know, its weird.. but what should i do?? benda da jadi an.. but the more weird is, i pass my driving licence which more difficult than motorcycle..  nampak tak kat situ?? aku ni tak bape nak betul..
xkisah la let it be.. 

after the licence test what so ever, aku + mak+ abah + some of my sibling and their small family start kitorang punye plan to Pendang, Kedah.. untuk ape?? actually we had special occasion there which i will tell you guy soon..  ape yang nak highlight kat sini.. the journey was awesome!! pemandangan sangat chantek and i am so excited..



sila abaikan kegemokkan yang terserlah pada wajah aku.. 

nampak tak muka aku yang over excited tu.. hahaha.. sius aku cakap lu.. super duper chantek sepanjang perjalanan dari selangor ke kedah.. walaupun highway kat sana ade dua line je.. tp environmentnya sangat2 super awesome.. 



 sebenar ni ni 1st time aku dapat jalan jauh-jauh dengan parent+ siblings aku selepas berbelas tahun terceruk di kuala selangor tu.. aku pun tak tahu kenapa lepas aku masuk sekolah, mak abah dah ta mau bawak aku jenjalan.. mungin kerana kos yang semakin meningkat atau sebab malas nak jalan jauh-jauh..


15 nov 2012
the day was started with the nasi lemak for breakfast. tapi aku tak tahu la tu nasi lemak ke ape bendanya.. macam nasi minyak tapi lauk nasik lemak.. haram jadah tak sedap... serius aku cakap. aku makan cenonet je.. tu pon sebab aku da kebulur.. 


nampak tak muka happy giler aku tu?? hahaha.. serius walaupun sebenarnya aku upset pasal lesen tu.. tapi kalau dapat berjalan aku lupa dah semuanya.. heee

  atas ni akak aku yang sulung.. along + isteri angah: kak ila

   cucu abah (anak angah) -emil

 poyo je kan aku.. hee~ actually aku rasa purple tak sesuai dengan aku.. tapi atas arahan mak yang suruh aku pakai baju ni, terpaksa laaa... da la gelap,pakai baju gelap bertambah-tambah la gelap.. -.-

 a part of my family.. ramai lagi tak ada.. harap sangat dapat amek pic family ramai-ramai.. berangan jela lebih..  

check out the other picture k..






 ha.. itu la dia gerangan si tunang uda.. hahahha.. dont ask more.. tak mau cite lebih2.. daaaa


Tiada ulasan:

Catat Ulasan