Khamis, 29 Disember 2011

selamat tinggal 2011


2011 hampir berlalu, 2012 pula akan datang menyusul.. meninggalkan banyak kenangan sepanjang tahun 2011. Umur juga makin bertambah. Aku masih tak percaya yang tak lama lagi umur aku akan menjangkau angka 20.. cepatnya masa berlalu. Seolah2 baru semalam aku mula bersekolah, baru semalam aku mengambil result pmr sambil menangis, baru semalam aku abis menduduki spm dan seolah baru semalam aku berjumpa dengan dia.. cepatnya masa berlalu.. tak lama lagi hubungan aku dengannya akan menjangkau satu tahun. Dan memasuki lima tahun aku mengenalinya..

          Orang dolu-dolu pernah kata, tak kenal maka tak cinta.. bila aku semakin mengenali dia, semakin mendekati dia, aku mula rasa yang aku makin serasi dengan dia.. dan dia pula semakin mengenali diri aku.. perangai aku.. keburukan aku..  and every time we had a hard time together, aku akan tengok mesej-mesej dia terdahulu. Dan i m realise how lucky i m because i have him in my life.. bak kata orang dolu-dolu jugak, jangan benci seseorang terlalu sangat, kelak kita akan menyayanginya.. yup! I m admit it.. benda tu betul.. jangan terlalu membenci seseorang kelak kita akan menyayanginya..


          How much i love him??? Too much.. sampai kadang2 aku rasa aku sayang dia lebih dari diri aku.. dan aku bukan aku bila aku dengan dia.. aku tak boleh kawal diri aku sendiri... cinta memang macam tu ke??? Bak kata kawan aku, bila bercinta kentut pun wangi.. entahla.. aku tak tahu sampai bila perasaan ini bertahan.. tapi aku harap sangat  dia ditakdirkan untuk aku.. dan perasaan ini kan kekal sampai bila-bila...

          Aku tak sabar nak sambut 1year anniversary.. cam kelakar je.. dah la tak declare, tiba2 nak sambut anniversary.. ahh! Peduli apa aku, janji aku suke dia.. aku sayang dia.. walaupun aku tahu aku tengah berkongsi dia dengan seseorang.. seseorang yang aku sendiri tak tahu siapa..  aku tahu dia sayangkan aku.. tapi aku tak tahu sayang yang bagaimana.. seperti apa.. aku Cuma harap, 1hari nanti dia sedar aku terlalu sayangkan dia.. hanya dia yang ada dalam hati aku..dan aku harap dia akan balas perasaan aku dengan meletakkan aku seorang sahaja dalam hatinya.. alamak.. sedih pulak tiba-tiba kan?? Jangan nangis.. akukan a very strong lady.. kan????? Aku akan tunggu dia selagi aku mampu.dan aku akan terus berdoa, hanya aku yang ada dalam hatinya... aminn... 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan