Jumaat, 4 November 2011

he the reason i'm smile

siapa sangka dulu budak yang selalu nangis nak balik ni akhirnya akan masuk semester 4 pulak.. teruje nak abiskan diploma.. thankz for him yg selalu ada untuk aku.. dia yang buat aku jadi lebih kuat sebab aku tahu aku tak sorang2 lagi.. dia yang selalu buat aku senyum bila aku sedih sentap akan sesuatu.. dia yang selalu bagi semangat bila aku jatuh.. 


thankz kat family aku jgk sebab selalu bg sokongan terutama menjadi bank bergerak untuk aku.. hahahahahha.. aku suke guna duit banyak2 but this sem kena jimat sebab nak guna duit for something else.. ape?? biarlah rahsia..

hari ni result kua.. penat aku dok call melor tak angkat2.. angin je aku + risau sebab takut jadi pape kat dia nasib baik okay an.. ha? sayang betul aku kat melor??? memang la.. kalau dia tak ada, tak ada lah aku kat uitm tu.. aku da pi amik nursing.. tapi dia reason aku stay kat melaka.. sayang nak pisah dengan dia.. sebab aku nak ada dengan dia macam dia selalu ada untuk aku..


dia yang selalu buat aku tersenyum.. ketawa. marah.. menangis.. macam2 la.. thankz melor.. untuk semuanya.. sayang kau sangat2..

aku nak cuba tunaikan semua yang dia nak macam dia selalu tunaikan apa yang aku nak.. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan