Selasa, 8 November 2011

contest gambar cool

da lama kan aku tak join kontes kat blog.. update pon da kurang.. mase tengah sibuk2 selongkar blog  orang aku jumpe kontest ni.. (klik untuk join.)


kontes ni di organise oleh cik amni..

sebab pertama aku nak masuk kontes ni sebab tak payah tag2 orang.. kedua sebab melibatkan gambar.. suka3..

tapi masalahnya aku tak cool.. dan aku tak tahu cool tu camne?? tapi join je la.. bolehkan cik amni??? 

aku pertaruhkan gambar ni..




cik amni pilihlah mana satu ye.. semuanya original.. tiada edit mengedit (tak reti edit)

lastly. maceh cik amni sebab buat kontes ni.. lain kali buat lagi.. ^_^

p/s: suke kontes gambar.. :P

Tiada ulasan:

Catat Ulasan