Rabu, 3 Ogos 2011

kenapa aku suka lelaki handsome

kat dunia ni susah nak jumpa lelaki yang betul2 encem di mata aku.. yang ada pun
 aaron aziz, 

fahrin ahmad, 
okey dua saje.. yang comel ramai.. comel ni ada macam2 kategori.. comel sangat2 macam 
mat lutfi... 
comel suam2 kuku macam
 aizat, 
separa comel macam aku.. hahahhaa.. ops! aku kan perempuan.. okey2..separa comel macam
 melor..
.asyik2 sebut melor cikfie ni ea.. ni adalah cara2 aku untuk membodek melor supaya dia bawak aku jalan2.. (tak ikhlas sungguh cikfie) kenapa aku tak letak gambar melor?? sebab aku tak nak korang2 ni kenal siapa melor.. nanti korang nak melor aku yang separa comel tu.. (kembang melor kalau baca ni)  ^_^
persoalannya.. kenapa aku suka lelaki encem..suka dalam erti kata suke tengok sahaja.. bukan suke yang teett! tu..
  1. lelaki encem2 + macho2 buat aku rasa dunia ni aku yang punya.. lagi2 bila dia pandang aku.. even sebenarnya dia pandang orang belakang aku.. but still rasa kembang macam bunga refflesia sebab kononnya mat encem tu sedang tengok aku..(cikfie memang perasan.. )
  2. lelaki encem buat aku terasa macam aku ni model even sebenarnye muka tak berseri macam bunga seri pagi tapi lebih cenderung menyerupai bunga taik ayam.. badan kering bak mayat hidup dan jalan pun terabur macam terlebih kaki..
kenapa lelaki encem hanya untuk dilihat???
  1. sebab ikut pepatah melayu.. pernah tak dengar pepatah ni, lelaki encem hanya untuk dilihat,bukan untuk dimiliki.. siapa yang cakap?? cikfie la..
  2. sebab takut kalau pakwe encem semua perempuan mengurat pakwe encem aku tu.. (tak encem pun nak di sapunya, nikan encem...)
  3. untuk mengelakkan fitnah dan jadi bahan umpatan.. "macam mana cikfie tu boleh jadi makwe si fahrin yang encem macam fahrin ahmad tu?? mesti cikfie tu pakai minyak gonyoh2 kat si fahrin sampai dia tergiler2 kat cikfie tu.."
  4. takut nanti si encem tu tinggalkan aku kalau da jumpa perempuan lagi cun melecun dari aku.(bajet aku ni cun jugakla..)
  5. lastly. sebab tak ada lelaki encem yang nak,berkenan,jatuh hati, minat giler nak mati kat aku.. (hakikat sebenar)
btw. encem ke tidak bukan ukuran..hakikatnya hati dan perasaan dan jodoh tu yang menentukan dengan siapa kita suatu hari nanti.. kalau aku suka aaron aziz giler2 nak mati pun, kalau dia tak suka aku dan bukan jodoh aku dengan dia, sampai kiamat pun tak akan jadi punya..  bersyukur dengan apa yg kita ada dan miliki sekarang.. hargai selagi ada.. sebelum tiba saat dia meninggalkan kita.. macam aku sayang baby bear aku. tapi aku lagi sayang sangat2 kat tuan sebenar baby bear tu..^_^ siapa??? 
si sexy back... siapa ni????
anda tahu siapa...  ^_*

Tiada ulasan:

Catat Ulasan