Khamis, 21 Julai 2011

kenapa?????

sejak balik rumah.. aku da macam bukan aku.. pagi2 je aku muntah.. badan asyik rasa penat.. 24jam aku rasa nak baring je.. duduk kejap pun aku dah rasa penat.. aku try jugak lawan tapi siyes aku penat sangat2.. assignment aku sampai sekarang tak siap2.. aku buatlah jugak sikit pastu aku da tak larat da..rasa lemah sangat.... berdiri lama2 pun tak boleh... mak asyik nak bawak aku pi hospital.. tak rela aku.. ti doktor inject aku..sakit..

encik abah: kau jangan merayau ikut orang tak tentu.. pi sana belajar...
acik mak: kau jangan merayau malam dik.. ni asyik merayau malam je..

hampir setiap hari aku dengar benda ni.. selama ni aku kua malam okey je.. start balik aku jadi camni.. terkena ke??? ish! jangan.. masa menaip ni pon aku da rasa penat sangat.. sambil baring semi-pron aku siapkan entry ni..hahahhha.. nasib baik tak ada orang..kalau tak sah2 kena gelak..
buku tak baca.. badan da rasa macam apa.. kecian anak gajah dalam perut aku.. tersiksa.. tak dapat makan macam base.. apa mak masak pun aku sentuh sikit je.. sedih nak mati aku rasa.. sedap.. tapi aku tak dapat makan banyak.. aku tengok akak makan.. ude makan.. aku jeles.. aku tak dapat makan berselera macam dorang... T_T makan sikit je aku da rasa nak muntah..
ape?? pembawakan budak??? banyak cantik!!! aku dara lagi tau. aku rasa angin dah beranak pinak dalam perut aku.. ni jadi cam ni.. sekarang ni pun da rasa macam ada benda men tarik tali dalam perut aku... siyes sakit.. rasa aku nak cabut perut aku..bagi buaya makan.... T_T
cepatlah sihat.. aku kena siapkan assignment aku.. kena baca buku.. aku ade test balik ni.. -_-
mati aku kalau aku tak belajar.. apa aku nak jawab nanti??? cepatla sihat..
ni je yang aku mampu.. aku dah penat.. perut da kena tarik2.. nak kena rehat... ToT

Tiada ulasan:

Catat Ulasan