Rabu, 9 Mac 2011

sweet couple..

sejak akhir2 ni hidup aku dikelilingi couple2 romantik.. (jeles ni..) aduhai.. apalaa nasib.. jauh dari yang tersayang.. masalahnya ada yang tersayang ke??? encik ramah tamah???? emm.. plez forget about him for a while..  
sweet couple yang aku maksudkan bukan yang jenis duk meraba2 tak henti2 tu.. aku tak tahu nak terangkan macam mana.. kalau korang tengok je sweet couple tu korang mesti tersenyum dan tumpang gembira.. ^_^
aku nak cerita pasal satu sweet couple.. aku baru kenal diorang kat cini.. kat londurian ni.. kawan si gedik..
aku tak tahu nak nak cakap couple ni couple ke tak.. yang pasti dorang ni selamber dek je... very sweet actually..  teringat masa si gedik tanya sweet couple..
si gedik: nanti korang kawin, korang nak bagi nama anak korang apa?? ( tiba2 je si gedik ni..)
bf: kalau lelaki nak bagi nama abdul mutalib, kalau perempuan nak bagi nama siti fatimah.. (sambil kena jeling dengan gf)
aku dan si gedik: hehehehhe 
gf: taknak. asal pulak.. aku yang meneran.. tak de.. tak de..
bf: tak ada.. aku yang buat..
gf: aku yang meneran..
aku.. ^_^ (start gaduh da..)
bf: kalau aku tak buat.. tak ada jugak..
gf: tak ada aku, aku yang kena menerannya..
seriusly dorang ni memang lawak.. tapi sangat2 sweet.. gaduh pun tak nampak macam gaduh.. gaduh2 pun tapi tetap makan 1pinggan jugak.. lawak sangat...really i like about this couple is they way their show their love.. bukan dengan manja2 tu.. tegas.. kasar but really sweet.. diorang ni baru declare as couple time aku overnite dengan dorang.. aku dengar je confession dorang dalam kereta.. siap i love you segala.. lawak... but sweet.. ^_^
sweet couple bukan jenis yang gatal berpeluk2 berabe2 atau bercium2 depan orang ramai..

bukan macam atas ni ye.. sweet couple dia tak kan tunjuk yang sebelah dia ni bf/gf dia tapi setiap perbuatan dia adalah natural.. lahir dari hati.. actually kita boleh nampak yang benar2 sifat sebenar dengan impostor ni..  aku pantang giler tengok couple yang menunjuk2 ni.. macam dia je ada couple... pleaselaa... orang lain pun ada gf/bf  gak tapi tak la batak cam korang2 tu.. ish2.. tak paham betul.. sibuk nak meraba2 sini sana.. hei!! tak malu ke. usap2 pipi2 segala.. tak ada keje.. 
aku tahu korang sayang giler buayeprend dgn gedikprend korang tu tapi berpada2 la.. janganlaa melampau sangat

teringin nak jadi macam couple atas ni.. tengok bintang dengan si dia sambil merancang masa depan.. sweetnya.. agak2 siapa ye yang akan temani aku melihat bintang???? -_-

Tiada ulasan:

Catat Ulasan