Selasa, 15 Mac 2011

stop gelakkan aku!!!!!

memang seronokkan bila menganjing orang.. aku tak suka sebenarnya nak maki2 orang ni but korang da too much la.. wei!! aku pun ada perasaanlaa.. aku tak mintak pun semua tu jadi kat aku.. tak hadap publisiti murahan laa.. korang heboh cerita aku kat semua orang macam benda tu mega movie.. korang tak fikir hati aku pun.. semua pandang aku macam aku weird.. macam aku yang mintak benda tu datang pada aku.. korang seronok gelak2 kan aku.. seronok ajuk2 aku. seronok kan berlakon jadi aku.. 
memang korang nampak aku senyum...memang nampak aku gelak.. tapi hati aku????? korang tahu ke????? memang tak la kan??? aku manusia biasa la.. ada hati perasaan.. ye.. aku ketawa.. tapi hati aku?? korang buat macam semua tu benda lawak.. siap ajuk aku lagi.. cuba korang kat tempat aku?? cuba korang rasa apa aku rasa.. cuba korang yang di gigit benda tu.... cuba benda tu yang masuk dalam baju korang.. you will feel what i m feel right now!
aku cuma mampu senyum je bila korang cerita pasal aku.. memang bestla kan?????? heaven giler la kan???? memang seronok bila mengata orang sebenarnya.. seronok sangat.. dah la sesetengah korang cerita macam jijik giler dengan aku.. wei.. aku tak mintak la semua ni.. tak!!!!!!!!!!! korang fikir aku diam.. aku senyum..aku tak ada perasaanla????? aku manusia biasa la wei.. ada hati.. ada perasaan.. bukan heartless laaa.. T_T
aku malu tau tak korang canang cerita aku satu kampus ni.. aku malu sangat.. aku bukan muka tembok.. kulit gajah leh tahan panahan mata yang memandang aku seolah2 aku ni weird.. kalau aku mati kat situ jugak mungkin tak korang akan still canang cerita aku kena gigit benda tu??? korang cerita seolah2 semua tu salah aku.. seolah aku yang mengundang benda tu datang kat aku.. please la wei.. stop talking about me!!! stop menganjing aku!!!!!
cuba korang duduk kat tempat aku.. aku canang cerita korang kena gigit lipan satu kampus.. lipan masuk baju korang.. korang jerit mintak tolong macam tengah berlakon.. T_T
i m not a heartless.. aku ada perasaan.. aku ada hati.. aku malasla nak marah2.. korang semua ada otak kan.. mampu fikir yang baik dan buruk.. tak boleh ke korang nak jaga hati aku ni sikit???? tak mintak banyak.. sikit je.. tak payah la susah payah canang cerita aku kat semua orang siap berlakon bagai.. stop it la.. macam bodoh tau tak.. aku yang menghadapinya la wei.. please la.. stop gelakkan aku.. aku penatla wei buat macam tak kisah.. macam tak ada apa2.. aku perempuanla.. ada perasaan malu. aku tak tahu macam mana nak mengadap korang semua walaupun ternyata aku tak salah pape pun.. aku malu korang canang cerita aku.. T_T

Tiada ulasan:

Catat Ulasan