Ahad, 27 Mac 2011

kena couple jugak ke??


Do you hear me,
I'm talking to you
Across the water across the deep blue ocean
Under the open sky, oh my, baby I'm trying
Boy I hear you in my dreams
I feel your whisper across the sea
I keep you with me in my heart
You make it easier when life gets hard

I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Ooohh ooooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh

They don't know how long it takes
Waiting for a love like this
Every time we say goodbye
I wish we had one more kiss
I'll wait for you I promise you, I will

I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Lucky we're in love every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday

And so I'm sailing through the sea
To an island where we'll meet
You'll hear the music fill the air
I'll put a flower in your hair
Though the breezes through trees
Move so pretty you're all I see
As the world keeps spinning round
You hold me right here right now

I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
I'm lucky we're in love every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday



haaaa.. let talk about love!!!!
when boy meet a girl.. and they decide to be a friend.. just a friend.. can we believe it?? it is necessary when a boy and girl be a friends and they need have a heart feeling toward each other??? no!!!!
boy and girl can be friend okey!!!
takkan la bila lelaki dengan perempuan selalu sama2 mesti dianggap couple.. hello!!! we are friend!!!

salah ke kalau lelaki dan perempuan berkawan??? kawan rapat??? kenapa mesti dikaitkan yang jika lelaki dan perempuan rapat mereka adalah couple??? nonsense!!! 
i love to make friend with boys more than girl... this is the fact.  so to all people.. tolong tukar mind set korang tu.. perempuan dengan lelaki bolehla berkawan.. hanya berkawan.. tak ada langsung heart feeling bagai ni.. kadang2 kawan lelaki ni lagi memahami dari kawan perempuan.. kadang2 idea yang kawan lelaki ni bagi lagi brilliant dari kawan perempuan.. and the most best thing be the boy friend is the hard to touching. hang dok kata apa pon depa dok selamba ja.. ada yang lagi bagus same2 kutuk diri sendiri.. thats why i love boy more than girl..

to my lovely melor..
that is wrong when i m said that i m love you??? i m not a impostor to pretending that i m love you.. you are my friend. the only one i have here.. in londurian.. okey.. sometimes i m quiet weird.. sometimes very annoying and demand.. but that is me.. i m the youngest in my family.. that why i m too spoiled.
kau adalah satu2 nya manusia yang sabar dengan kerenah aku.. sanggup susah payah pasal aku walaupun kadang2 semuanya sebab kesian je.. bagi aku kau la bukan setakat kawan je.. tapi lebih dari tu.. kau macam family aku.. macam abang yang sentiasa jaga adik dia.. walaupun aku je yang selalu terover care pasal kau.. kau suka tanya kenapa aku terover risau pasal kau an?? memang la.. kau an kawan aku.. kalau kau demam,sakit, mati ke.. siapa lagilaa yang nak teman aku menghadapi hari2 yang paling menyeksakan kat londurian ni?? hanya kau yang aku ada kat sini.. pengubat  rindu aku dengan rumah.. hanya kau yang tak pernah paham perasaan aku..
aku sayang kau sangat2.. kau adalah satu2 nya kawan lelaki yang aku rapat kat sini.. serius.. aku tak sanggup nak hilang kau.. tak sanggup hilang teman untuk merapu2 lagi.. aku harap kau sabar jadi kawan aku ea... ^_^


p/s: kawan..jangan sampai jadi cinta sudah.. ^_^

1 ulasan:

  1. ceh sda pndai cerita pasal hati....TAHNIAH anda suda dewasa hahaha....

    BalasPadam