Rabu, 23 Mac 2011

kedengkian yang melampau2

i will always love you kekasihku
dalam hidupku hanya dirimu satu
i will always need you cintaku
selamanya takkan pernah terganti 
ku mahu menjadi yang terakhir untukmu
ku mahu menjadi mimpi indahmu
cintai aku dengan hatimu
seperti aku mencintaimu
sayangi aku dengan kasihmu
seperti aku menyayangimu
i will be the last for you
and you will be the last for me
eh..eh.. nyanyi2 pulak eh.. senang hati aku rini ye.. ^_^
lalalalalalla... ops! mau cerita.. sal my bff si gedik... now i m know.. bapak kaya sesangat.. bawak kereta mitsubishi.. tak boleh blah ah.. emm... untungkan bila jadi anak orang kaya.. boleh dapat apa saja yang kita nak.. sampai boleh bawak kereta triton p kampus.. letak kat luar kampus je.. tak risau pape jadi kat kereta tu pon.. 
-_-
selama ni si gedik very humble.. tup2 hah kau kereta triton lagi.. terkejut aku.. tak sangka sangat2.. kau anak orang kaya... tiba2 rasa diri kerdil sangat.. + super duper dengki dengan kau.. da la english kau A kan time spm dgn pmr.. aku jeles giler.. dengan family yang berada.. kuar u nanti kompem2 dapat keje kan.. untungla..
tau2 pas diploma nanti kau da jadi general manager.. aush! jelesnya aku.. serius jeles sangat2.. tak payah risau lepas abis belajar nanti nak buat apa.. kompem2 kerja da ada depan mata.. tapi aku ni??? emm.. masih kena berfikir ke mana hala tuju aku selepas ni.. agak2 kau nak tak amik aku kerja dengan kau?? jadi PA kau la.. kat sini pun aku da memang PA kau kan.. so nanti boleh la aku kerja dengan kau kan.. ^_-..
tapi i don't think so.. nak ke kau amik aku kerja??? memang tak la.. lagi2 aku ni selalu nyusahkan kau kan.. emm.. untungnya ada syarikat sendiri an.. family bisnes... aku???? cuma manusia biasa yang lahir dari family yang sederhana.. tiada harta apa2.. tiada apa yang mampu dibanggakan.. aku cuma ada aku.. diri aku.. cuma itu yang aku dapat banggakan.. serius aku rasa aku tak layak kawan dengan kau.. yelaaa.. kau anak GM tu.. aku???? emm.. aku tak sangka kau sekaya ni.. malunya aku nak kawan dengan kau.. serius aku segan dengan kau.. 
sekarang aku rasa nak p jauh2 dari kau.. ish! malu giler la.. T_T
maaf aku kena pergi jauh dari kau melur@si gedik.. kau terlalu kaya.. sampai aku rasa aku malu dengan kau.. -_-

Tiada ulasan:

Catat Ulasan