Sabtu, 19 Mac 2011

do he love you???

lelaki makhluk yang susah sangat nak difahami.. setiapnya berbeza.. macam perempuan jugak.. sometimes macam terlalu caring.. sometimes terlalu annoying.. susah sangat nak faham akan golongan manusia yang egonya terlalu tinggi ni.. 
now i want to share.. 6sign that boy have fallen in love..

  1. bersungguh2..-> when a boy love a girl, he will do anythings for his love. dia akan berusaha untuk menarik perhatian kita. biasanya dia akan buat macam2 benda yang sometimes very annoying... kadang2 nampak macam sengaja nak menyakitkan hati..
  2. sentiasa mencuba..--> boys hard to said love.. kalau lelaki sudah suka sorang perempuan tu, dia akan cuba jadi yang terbaik untuk his love.. dia akan sentiasa mencuba menjaga hati perempuan kesayangannya walaupun in fact benda sebenarnya sangat menyakitkan hati.. 
  3. terlalu busy body.. ---> when boy love girl, he will be more concern.. semua cara pergerakanmu akan diperhatikan.. tak semua lelaki akan cakap.. "hey.. i love you.." no!! lelaki mostly lebih kepada action to show his love.. dia akan sibuk nak tahu kamu kat mana.. da makan ke belum.. buat apa.. and so on..
  4. mudah cemburu..----> biasalakan. mana ada hubungan tanpa rasa cemburu.. cemburukan tanda sayang.. biasanya lelaki bila cemburu akan shown by his expression.. bila dia buat muka tu tandanya dia cemburulaa...
  5. merajuk..-----> i'm really hate when this happened to me.. kadang2 simple word je da merajuk bagai.. tu tandanya dia nak perhatian kamula...
  6. meleleh.. ------> lelaki menangis??? sangat2 tak gentle ye.. but when a boy cried its mean he very sincerely. lelaki sangat2 ego dan sukar menangis.. but once he cry maknanya dia bersungguh2 terhadapmu. ego lelaki biasanya akn runtuh bila berhadapan dengan cinta sejati.. so bila a boy have cry in front of you, ia da melamabangkan ketulusan dirinya mencintaimu..

so now tengok kiri..tengok kanan.. ada tak lelaki yang menunjukkan tanda2 ni bila berhadapan dengan korang??? kalau ada.. nampaknya someone has fallen in love with you.. jika korang pun suka padanya.. why not give him sign that you love him to... kalau tak melepas la jawabnya.. ^_^
semua tanda2 ni ada kat encik ramah tamah.. so aku nak bagi sign kat dia yang aku pun suka dia.. eh..perlu ke.. dia kan da memang aku punya.. so no need sign.. just express in into word.. 
i love you damn much my dear encik ramah tamah!!!
p/s: tak sabar nak tunggu bezday aku.. ^_^

Tiada ulasan:

Catat Ulasan