Khamis, 24 Mac 2011

couple dan serupa..

sampai hati melor buat aku macam ni.. aku da excited nak p makan kat luar.. penat aku tunggu dia habis kelas. tup2 p makan kat laksamana je.. T_T
da la makanan tinggal sikit.. tak best langsung.. nak makan banyak2. ni lauk sikit je.. elok tak payah makan..
masa tengah makan tu tibe2 terperasan 2couple.. 1 couple pakai baju kaler blue.. sedondon la kalernya.. 1lagi couple pakai baju sebijik corak dan kalernya.. aii.. bak kata si melor.. sweet couple.. celah mana sweet??? emm.. cam lawak je.. tapi memang ye la.. sweet.. romantik pakai baju sama.. aku cakapla lawak kan baju sama2 ni.. tapi dia kata tak.. emm.. yela melor.. tak lawak.. sweet.. patutla kau kusyuk tengok dorang..
tiba2 kau pertikaikan pasal aku dengan kau.. of coz la kita banyak tak sama.. bukan banyak.. semua tak sama sebab kita bukan couple.. ish! so what?? da memang bukan coule watpe nak sama2.. ngarut je kau ni melor.. ^_^

Tiada ulasan:

Catat Ulasan