Jumaat, 4 Februari 2011

span bercakap..

bukak2 blog aku tiba2 ade pulak span bergerak2 kat tepi tu.. hehehehehhe.. span tu ingatkan aku kat encik ramah tamah.. seharian aku tak dengar celoteh dia... (sehari da rindu??) menggedikla aku ni.. tak dengar suara sehari pun nak kecoh dalam blog ea... entri ni istimewa untuk encik ramah tamah yang terlalu obses dengan span bercakap dia tu.. ciap ada patung span bercakap ni kat umah.. hello abg syg.. lelaki tak boleh ade patung dalam bilik.. tak gentle la... tapi bak kate dia.. 
 "tak suke itu lu punye hal,saya suke peduli orang nak cakap ape.." 
hehehehehehe.. aku tak pandai la nak ajuk dia.. tapi i love the way his talk... if not i will never fall in love with him at the first time i am hear his voice.. cinta pendengaran pertama mungkin.. ish! nonsense!!!! 
ok entri ni pasal span bercakap bukan pasal feeling2 ler... adoi!!! wake up fie.. you are talk too much about him.. back to our business. 
SPAN BERCAKAP

terkenal dengan nama spongebob..Spongebob adalah sekeping span laut berwarna kuning yang hidup bersama haiwan peliharaannya, Garry, seekor siput laut yang berprilaku seperti kucing.
Spongebob berjiran dengan sahabatnya Patrick, seekor tapak sulaiman. Jiran yang selalu memusuhinya: Squidward, seekor sotong kurita yang tidak suka bersosial, memiliki sifat penggerutu, dan hobi bermain Klarinet.
Kelucuan-kelucuan dalam cerita siri ini bersumber dari perilaku seharian Spongebob yang polos, optimis, selalu ceria, dan memiliki prasangka baik terhadap siapapun.
spongebob tinggal di bikini bottom dan bekerja dengan mr.crab di restoran crabby patty.. 

actually semua ni korang tau kan.. siapa yang tak kenal span bercakap ni??? kalau tak kenal of coz dia memang giler2 punye kera sumbang sampai tv pon tak pernah nak tengok...
istimewa buat encik ramah tamah.. gambar span bercakap.. hehehehe..
 comelkan..




 siapa sangka span bercakap ini da berumur 24tahun.. korang tahu tak bila span kuning ni lahir???
 spongebob lahir pada 14 julai 1986.. 
siapa2 nak bagi kad atau hadiah hari lahir kat span bercakap ni bolehla post kat alamat dia ni..
124 Conch St. Bikini Bottom..


nampak tak patung span bercakap kat atas ni... eh.. of coz la korang nampak.. agak2 kalau aku bagi benda alah ni kat encik ramah tamah ok tak?? untuk apa?? biar dia ingat aku bila dia kat jepun nantila.. tapi lelaki mana boleh ada patung.. tak cool la.. nanti macam mr sotong pulak encik ramah tamah aku...
tapi bila fikir balik aku tak minat pun span kuning yang boleh bercakap ni.. kalau aku bagi dia pun macam nothings je.. dari span ni elok aku bagi dia panda.. lagi berpuluh juta kali comel dari benda alah yang dia minat ni.. hahahahaha.. maap encik ramah tamah.. i don't think that mr yellow sponge are suitable for you.. tak gentle la sayang kalau lelaki suke span kuning tu.. kate mafia... mafia pon suke span ke??? ^_^
fie nasihatkan awak suke ini... lagi sesuai.. hehehehe..
 tengok ni.. panda tengah ushar awak la encik ramah tamah.. hehehe

p/s: fie nak hadiah panda besar untuk bezday fie nanti boleh tak encik ramah tamah??

Tiada ulasan:

Catat Ulasan