Khamis, 10 Februari 2011

sepi sekeping hati

setelah kembali ke londurian ni tiba2 hati aku jadi kosong..sunyi sepi.. jangan lah buat hal lagi.. aku kan da besar.. aku kan kuat.. aku kan mampu berdiri atas kaki aku sendiri... -_-
serius aku sendiri pun tak pasti kenapa dengan aku ni.. tiba2 jadi tak tentu arah.. mungkin tak sebab mr H??? emm.. mr H kan kenangan silam aku.. bukan aku yang menolak dia. tapi dia yang bermain tarik tali dengan aku.. encik ramah tamah??? dia istimewa.. lain dari lain tapi entah kenapa terselit sedikit ketidakpercayaan dalam diri ni terhadap dia.. ada sesuatu yang bermain-main dalam kepala aku.. tapi aku tak mampu nak luahkannya.. seolah2 persoalan itu tersekat dalam kepala aku... 
bad news is encik ramah tamah macam tak kompem nak datang sini.. sedih??? tak.. ok je.. ok la kot.. dia cakap bulan ni bulan terakhir dia kerja.. lepas ni nak abiskan mase dengan family dan aku.. aku pun masuk jugak rupenya.. ingatkan da tak ada dalam senarai.. so far aku happy sebab aku antara yang terpenting dalam hidup dia... mungkin.. baru sebulan. masih banyak lagi masa.. sebulan tak mampu menunjukkan apa2 lagi.. sedangkan sekali air bah,sekali tu pantai berubah.. inikan pula hati manusia.. kenapa malam ni aku macam serius sangat ni??? emm.. entahla...
encik ramah tamah pulak sibuk tanye kenapa dengan aku.. ok je.. tak de pape.. tak payah risau.. 



cuma masih berharap yang encik ramah tamah tak dapat p jepun je.. jahatkan aku.. mengharap yang tak baik.. kalau dah rezeki dia macam manakan.. -_-
emm.. encik ramah tamah tak payahla p jepun!!!!!!!!!! duduk jela sini... nanti fie tak ada kawan nak borak2. nak gaduh2.. nak manja2..nak kutuk-ngutuk.. nak gayut.. nak 3G... emm.. 
janganla tinggalkan fie.. T_T


Tiada ulasan:

Catat Ulasan