Isnin, 21 Februari 2011

masalah atau kebetulan???

21 februari 2011
aku tak tahu kenapa dengan aku.. semua benda aku nak lupa..sampai aku rasa nak giler.. kenapa aku pelupa sangat ni??? agaknya kalau kepala aku boleh cabut dengan kepala2 aku tertinggal. T_T
mungkin tak sebab aku tak cukup tidur??? encik ramah tamah tegur mata aku bengkak.. bengkak ke?? aku pun tak tahu... mungkin sebab kemarin aku tak boleh tidor so masa tidor aku tak balance lagi.. emm..aku stress la macam ni.. macam2 dalam kepala aku.. quiz, test,assignment,assessment, aku da bodoh agaknya.. tak nak! tak nak! aku tak nak jadi beler.. marketing, microeconomy,bel,account,ctu tak masuk koku lagi.... emm.. serius aku beler.. i m going to be crazy.. emm.. ish payah betulla hidup ni.. menjadikan aku hilang arah.assignment yang berlambak.. aku jadi pusing sangat2... seriuslaa..aku tak tahu nak buat macam mana..
dan yang paling membuatkan aku jadi tak betul sebab kerinduan pada mak dan abah juga cik kio..aku teringin nak balik bila tengok kawan2 semua balik.. tapi cuti dua hari tak berbaloi untuk aku balik.. emm.. 2bulan lagi..sabar ye cik fie.. jangan nangis2.. fie kan kuat..  nampaknya terpaksalah aku duduk kat londurian ni lama2.. aku kan sayang londurian ni.. emm sayang ke???
beginilah nasib diriku yang malang...
oh tuhan......
T_T

Tiada ulasan:

Catat Ulasan