Khamis, 3 Februari 2011

contest:COLLAGE KESAYANGANKU..

hehehehehehehehehehehehehehe...
contest lagi.. 
apela cik fie ni asyik contest je.. alaaa... bukan selalu.. malas nak blajar micro so i layanla contest2 ni.. hehehhehe.. best tau... terjumpe contest ni mase tengah jalan2 kat blog orang....

contest ni dianjurkan oleh MIELA TAHRIL


syarat2 contest ni senang je... 
1. terbuka kepada semua blogger Malaysia yang berada di Malaysia sahaja.

2. jadi follower blog ini. blog Miela Tahril.

3. buat entry bertajuk "Contest Collage Kesayanganku".

4. copy paste banner contest ini selama tempoh contest ini berlangsung dan link back ke entry ini. copy paste di :
- entry korang yang bertajuk "Contest Collage Kesayangku" tu
- side bar blog korang

5. upload 1 gambar hasil collage yang korang lakukan dalam entry tersebut.
syarat2 gambar collage :
- terdapat muka korang
- sebab pon Contest Collage Kesayanganku, so korang mesti selitkan gambar insan yang korang sayang. (tak kira kawan2, buah hati, keluarga, dll)
- ingat tau, mesti gambar collage ye. korang tau kan collage tu ape? yang macam petak2 tu, macam gambar banner contest ni.
- korang buatlah dengan kreatif ye

6. tag 3 insan bertuah yang bergelar blogger. pastikan mereka mengetahui mereka di tag.

7. letakkan link entry korang di ruangan komen entry ini.

* terdapat 3 pemenang yang akan memenangi Contest Collage Kesayanganku ini*
*kemenangan berdasarkan kreativiti gambar collage yang anda hasilkan*
*tarikh contest ini berlangsung bermula 18/1/2011 - 18/2/2011*

ok... da tau syarat dia an.. meh la kite buat collage tu.. ni hasil kerja i tau... 
aku buat lama da.. tahun lepas.. tapi ni dikira collage ke??? entah.. bantai sajalah... aku bukan reti sangat buat collage ni...


ni boleh dikira collage kan????????
hatiku tertanye2.. tapi tak salah mencubakan???
nak tag....
1) tak suke menaip
2)cik fiffy 
3)aienz nawawi

harap2 aku menang.. hahahahahhahah

p/s: kalau salah gi tau ye...

4 ulasan:

  1. tengs tau join contest nih....chantek collage yg kamu bt tau...smoga bjaye ye...ini memg collage p0n ape yg kamu bt ni :)

    BalasPadam
  2. thanks tag...wat cm kt atas 2 ker....

    BalasPadam