Khamis, 3 Februari 2011

contest: SAHABAT SAYA COMeL

taraaaa..........
contest lagi cik fie ni ye.. hehehehe
contest ke-3 untuk mggu ini dan contest ke-3 jugak yang bertemakan kawan2...
biaselaaa... i kan suke promot kawan2 i... hehehe ^_^

contest ni dianjurkan oleh CIK ANIS.

. WAJIB follow blog CIK ANIS.. *sape2 yg follow,CIK ANIS akn follow blog korg kmbali...
2. COPY pic n CIK ANIS blog link...paste dkat entry korg n side bar..
3. Ltak kn pic kamo dgn sahabat xkira laki or prmpuan..bf or gf...
xksah la bpe rmai shabat korg nk ltak..
4. Xde limit bape pic korg nk ltak..nati CIK ANIS akn plih pic yg t’baik..
5. Cerita kn sdikit ttang pic n nape korg anggp dia sahabat korg..
kalo leh cerita kn keistimewaan n kelebihan sahabat korg..
6. Tinggal kn link entry yg korg wt kt komen page CIK ANIS or kt chat box......

ok.. back to our bussines... macam aku pernah cerita dulu.. 

DIFARE GIRL


gambar ni diambil mase majlis perpisahan kawan aku...mase tu taun 2008,awal tahun tu.. mase tu aku baru naik form4... kitorang p berkelah atas bukit melawati.. hehehehe.. agak kegilaan disitu ye.. have fun sangat2 sebab hampir kena taik monyet.. hahahahha.. kenangan terindah tu..

 ni pulak mase nak balik.. port lepak kitorang ni.. terminal bas bandar melawati... eh2 ape gelak2?? budak sekolah biase la lepak kat situ.. kat kampung mane ade mall kan.. ^_^

 ni pulak mase pertengahan tahun 2008.. semestinye mase aku form4...  mase muda2 gitu.. bajet comel je amik gambar ye... gambar ni sebelum kitorang bertolak ke perak.untuk annual camp sekolah...

 eh2.. kenape terselit lelaki lak ni... heheheh.. bajet dia ramai peminat la tu...

ini pulak mase tahun 2009.. iyeee.. mase aku form5.. semua ni SQM sekolah.. bajet rajinla nak tolong2 tapi sebenarnye masing2 nak lari dari merentas desa... tak senonoh betul.. hehehe

ni pulak mase sebelum exam SPM tak silap akula... berkelah ats bukit lagi.. nasik lemak(buatan mak dilla)+air soya jagung(memen beli)
enjoy gilerla.. hehehehehe... nyaris2 kena kejar dengan monyet lagi.. monyet pun pandai makan nasik lemak ke??

 ni terakhir berkumpul ramai2.. mase raye taun lepas... masing2 kan dah duduk jauh2.. sambung belajar.. tu pon tak semua geng aku ader.. tapi ok la dari tak jumpe langsungkan..

 bajet kat kedah la kot.. sawah padi tapi sebenarnye kat tanjung karang je.. hehehe.. suke background.. lawa kan.. macam kat kedah... ^_^

 dalam kereta pon sempat lagi.... bajet ayu masing2.. terutama aku.. hehehhehe.. ops!!! aku kan memang ayu... kan3????

 4dara pingitan... heheheh sape nak masuk line sila isi borang ye..

 bile masing2 da menggiler..

aku sayang korang....

walaupun sejak akhir2 ni masing2 mula tersasar jauh..persahabatan makin goyah...tak semesra dulu sebab masing2 da jauh.. jarang jumpe...tapi aku nak sangat dorang tahu.. 
sejauh mane kite berada.. seberapa batu kite terpisah.. jangan pernah putuskan ikatan persahabatan yang kita bina ni...susah payah kita ikat hubungan kita... biarlah kita susah payah menjaganya jugak... aku sayang korang tau....
aku sayang sangat kawan2 aku ni sebab mereka ini giler2... sebenarnye tak ada reason yang tetap.. i m just love them.. macam cinta... i love them without a reason.. heheehhehe.. (boleh ke alasan ni???)



pp/s: nanti aku kahwin aku nak kawan2 aku jadi gadis dan mat bunga.. hehehe.. boleh ke???


1 ulasan:

  1. wahhh..hjau nyer smua..nice..
    nwy,thanx coz join contest cik anis ye..

    nati kamo like page ni ye..pic kamo cik anis letak dlm 2 http://www.facebook.com/pages/Sukasuki/184167101622861

    BalasPadam