Rabu, 2 Februari 2011

contest lg..

tadi aku tengok2 la blog2 yang aku follow.. tup2 nampak contest ni ha.. dari blog gulai tempoyak ikan patin tiba-tiba menggedik lak aku nak join.. bukan susah pun kan... amik gambar je.. ape lagi.. sesi posing la...... tapi aku ada masalah.. xde yang sanggup nak amik gambar aku... so terpaksalah aku cari mangsa.. jeng3.... ini lah mangsa aku....

mak aku la... hehehe.. disebabkan ada kaitan dengan masak2 dan makan2 dalam nama blog ni.. aku serahkan  kepada yang pakar dalam sesi2 posing memosing... ciap pegang senduk tu.. kalau ikut mak aku ciap kuali,periuk semua dia nak pegang.... 

p/s: sedap kalau hadiah misterinya gulai tempoyak ikan patin... ^_^

10 ulasan:

  1. nisa: maceh.. thnkz kat fie punye model tu.. hehe
    tak suke menaip: maceh ye....

    BalasPadam
  2. ahaa. comel nye kasi tgkap gamba mak.. hehe :)

    BalasPadam
  3. etykus: plez vote 4 my mum.. hehehehe (ade vote2 ke??)

    BalasPadam
  4. haha. xde la pulak vote2 nih. kalau ada insyAllah ety vote. tp cm teringin nak join gak :P

    BalasPadam
  5. meh2.. join2.. kite meriahkan suasana.. hehehe

    BalasPadam
  6. thanx sbb join mini contest ni.. gud luck..! ;)

    BalasPadam