Sabtu, 19 Februari 2011

contest: COMELNYA BERBAJU KURUNG

waa.. contest ape pulak ni ye.. hehehehe.. ni contest comelnya berbaju kurung yang di anjurkan 
sYARAT-SYARAT

1) Entri contest "Comelnye Berbaju Kurung"
2) Link entri dengan blog
3) Sebab kenapa korang rasa perempuan pakai baju kurung itu comel
4) Letak gambar comel korang tuuu...=)
5) Pendapat tentang baju kurung
6) Jadi follower blog ni
7) Tag 5 orang rakan anda

biasanya orang pakai baju kurung bila nak p rumah kenduri, mase ada kematian dan mase nak p kelas tiap2 hari isnin dan jumaat.. ^_^
actually perempuan akan kelihatan ayu bila pakai baju kurung.. bukan aku cakap.. encik ramah tamah cakap.. so kalau korang nak ushar lelaki yang korang minat giler2 tu apa kata korang pakai baju kurung hari2 depan dia... mesti lepas tu dia ushar korang balik.. ^_^
encik ramah tamah pernah cakap yang lelaki suke kalau perempuan pakai baju kurung.. sebab nampak sopan,comel dan ayu.. aku tak pasti kebenarannya kalau korang nak tahu korang tanyela pakwe2 korang tu... -_-
cik siti khadijah, fie nak pertaruhkan gambar ni untuk contest comel berbaju kurung ni.. *-*

 
ayu tak??? hehehehe.. sebenarnye fie setuju dengan kata2 encik ramah tamah yang perempuan kelihatan ayu bila pakai baju kurung.. terserlah kejelitaan dan ayuannya.. ayu tak fie pakai baju kurung??? (fie memang ayu pun)..
bila pakai baju kurung ni fie rasa selesa sangat.. confident jugak sebab gerenti tak kena tahan dengan pak guard.. hehehehe.. lagi satu terasa macam wanita melayu terakhir gitu.. bila pakai baju kurung ni terasa nak cat walk depan semua orang je..hehehehe 
aku suke pakai baju kurung.... ^_^
nak tag 
semua kawan2 fie sebab fie tak ramai followerla..
boleh ye cik siti??? ^_^  


p/s: encik ramah tamah suke tengok aku pakai baju kurung.. 

1 ulasan: